Go Back

Γρανίτα με lime και πεπόνι

Ingredients

  • 500 γρ. πεπόνι καθαρισμένο
  • χυμό από ένα λάιμ
  • 50 γρ. μέλι
  • 15 γρ. γλυκόζη
  • 30 γρ. ζάχαρη
  • ξύσμα από ένα λάιμ

Instructions

  • Κόβουμε το πεπόνι σε κομμάτια και το βάζουμε να παγώσει πολύ καλά στην κατάψυξη. 
  • Όταν είναι αρκετά παγωμένο το κάνουμε πουρέ στο μπλέντερ και το ξανα παγώνουμε. 
  • Το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε στην κατάψυξη.
  • Σερβίρουμε με φρέσκο δυόσμο και ξύσμα λάιμ.
  • Αν θέλουμε,  μπορούμε να το μοιράσουμε σε φορμάκια για γρανίτες.
Course: Drinks
Cuisine: Ευρωπαϊκη
Keyword: Γρανίτα, Πεπόνι