Αφού κόψουμε τα λαχανικά, τα ανακατεύουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι.
Τα απλώνουμε στο ταψάκι και ρίχνουμε μέσα 1/2 φλ. νερό. Σκεπάζουμε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 170° βαθμούς Κελσίου για 20′-30′. Το νερό θα εξατμιστεί και τα λαχανικά μας θα μαλακώσουν και θα γίνουν λουκούμι!TIP: Πέντε λεπτά πριν τα βγάλετε από τον φούρνο, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο για να ροδοκοκκινίσουν από πάνω.
Notes
#Enjoy and follow Meli Soula Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTube: MeliSoula.gr