Go Back

Ομελέτα με λουκάνικα

Servings 4 μερίδες

Ingredients

  • 8 αυγά
  • 10 λουκανικάκια (μικρά Φρανκφρούρτης)
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Instructions

  • Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε με ελάχιστο λάδι τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν.
  • Σε ένα μπολ, χτυπάτε ελαφρά τα αβγά και προσθέτετε αλάτι.
  • Περιχύνετε το μείγμα στο τηγάνι και ψήνετε την ομελέτα, μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.
  • Γυρίζετε με προσοχή να ψηθεί και από την άλλη πλευρά -πάντα μαζί με τα λουκάνικα – και τη μεταφέρετε πάντα προσεκτικά προσεκτικά σε πιατέλα. Τρίβετε λίγο πιπέρι και σερβίρετε!

Notes

Μερικές έξτρα συμβουλές:

  • προσθέστε στο μείγμα των αβγών λίγο γάλα. Το γάλα βοηθάει την ομελέτα μας να γίνει πιο αφράτη!
  • βάλτε το αλάτι και το πιπέρι από την αρχή, την ώρα που χτυπάτε τα αβγά! Με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα πηγαίνουν σε όλο το πάχος του μείγματος και όχι μόνο στην επιφάνεια, όπως θα συνέβαινε αν τα προσθέτατε στο τέλος του ψησίματος.

 

Δείτε περισσότερες συνταγές με αυγά εδώ!

 
#Enjoy and follow Meli Soula 
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTubeMeliSoula.gr
Course: Breakfast & Brunch
Keyword: Λουκάνικα, Ομελέτα