Go Back

Σπιτικό Brunch

από τη Μαρία Ζαμπέτη

Ingredients

  • 1 γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 5 κ.σ. δημητριακά ολικής άλεσης με σοκολάτα γάλακτος (όχι τα άλλα τα ξενέρωτα, ούτε εκείνα του καλαμποκιού που παπαριάζουν)
  • 1 μπανάνα
  • 1 κ.σ. σταφίδες (προαιρετικά, εμείς δεν κρίνουμε)
  • 1 κ.σ. στέβια (ή και ζάχαρη, πάλι δεν κρίνουμε)

Instructions

  • Παίρνουμε ένα αξιοπρεπές σε μέγεθος μπολ, γιατί στη γεύση δεν κάνουμε τσιγκουνιές.
  • Βάζουμε πρώτα τα δημητριακά και την μπανάνα κομμένη σε κομματάκια.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γιαούρτι.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Να το ανακατέψετε πρώτα μέσα στο κεσεδάκι, για να έχει ομοιόμορφη υφή. Ανακατεύουμε καλά μέσα στο αξιοπρεπώς μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τις σταφίδες και τη στέβια.
  • Ξαναμανανακατεύουμε και καταβροχθίζουμε το περιεχόμενο του αξιοπρεπούς σε μέγεθος μπολ.
    Extra tip: Συνδυάζεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ με γαλλικό καφέ βανίλια ή με ένα ποτήρι σοκολατούχο γάλα αμυγδάλου.

Notes

#Enjoy and follow Meli Soula 
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTubeMeliSoula.gr
Course: Breakfast & Brunch
Keyword: Brunch