Ρίχνουμε στο μπλέντερ τριμμένη ντομάτα με λίγο ελαιόλαδο, φρέσκια ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε και το αγγούρι και χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή σάλτσα.
Φτιάχνουμε τη σάλτσα pesto. Χτυπάμε στο μπλέντερ βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι, τριμμένη γραβιέρα και ελαιόλαδο.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Βάζουμε πρώτα στο πιάτο τα κομμένα τοματίνια και το ανθότυρο. Συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο και pesto. Γαρνίρουμε με τις φύτρες. Και συνοδεύουμε με τριμμένη ντομάτα και μια φέτα ψωμί (κατά προτίμηση χαρουπόψωμο).Extra tip: Προσθέτουμε κι ένα παγάκι στο χτύπημα για να διατηρήσουμε πιο ζωντανό το χρώμα!
Notes
#Enjoy and follow Meli Soula Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTube: MeliSoula.gr