Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Σε μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα. Ρίχνουμε σταδιακά τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Κατόπιν προσθέτουμε το μέλι, το καλαμποκέλαιο και τα καρότα, ανακατεύοντας κάθε φορά.
Κοσκινίζουμε μέσα σε ένα μπολ την το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το αλεύρι στο μείγμα μας και χτυπάμε για λίγο, ίσα ίσα να ανακατευτεί.Ρίχνουμε σταδιακά την καρυδόψιχα και τις σταφίδες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Μεταφέρουμε το μείγμα στην αλευρωμένη φόρμα για κέικ. Χτυπάμε 2-3 φορές τη φόρμα του κέικ στον πάγκο εργασίας για να απλωθεί καλά το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180° βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Ξεφορμάρουμε το κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.Καλή επιτυχία!!!