Go Back

Βελούδινη μους φράουλας

Σεφ: Χρήστος Βέργαδος

Ingredients

  • 4 κρόκοι
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 400 γρ. φράουλες 5
  • 5 φύλλα ζελατίνης
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη

Instructions

  • Πολτόποιουμε τις φράουλες και τις βάζουμε στην φωτιά να ζεσταθούν.
  • Κατεβάζουμε και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης τα οποία τα έχουμε πιο πριν μαλακώσει σε κρύο νερό.
  • Ανακατεύουμε να διαλυθούν και αφήνουμε λίγο το μείγμα να χλιαρώσει.
  • Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα των κρόκων, τις πολτοποιημενες φράουλες και την χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί και φορμάρουμε.

Notes

#Enjoy and follow Meli Soula 
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTubeMeliSoula.gr
Course: Dessert
Keyword: Κρέμες, Μους, Φράουλα