Μετά τα gingerbread cookies που μας έφτιαξε, βγήκαμε για λίγο από την κουζίνα και το εργαστήριο, κάνοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη ζωή μιας ζαχαροπλάστριας!
Πείτε μας λίγα λόγια για την καθημερινότητα σας!
Η καθημερινότητα του είναι γεμάτη χαμόγελα και μυρωδιές, έχω δίδυμα αγοράκια, που είναι και η προτεραιότητα μου, έτσι η μέρα μου ξεκινάει με τη λέξη μαμά, μετά εργαστήριο για οργάνωση και παραγγελίες! Σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα μας βλέποντας collection και νέες τάσεις της Ζαχαροπλαστικής από το Λονδίνο.
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να αντισταθείς στα γλυκά όταν βρίσκεσαι συνέχεια γύρω τους;
Στην αρχή είναι δύσκολο και θέλεις να τα τρως όλα, εγώ προσωπικά έβαλα 10 κιλά! Μετά όμως συνηθίζεις και δεν τρως τόσο πολύ.
Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο επάγγελμα; Τι είναι αυτό που σας γεμίζει στο χώρο σας;
Η ζαχροπλαστικη ήταν το hobby μου, όταν πήγα στο Λονδίνο την πρώτη φορά για σεμινάρια, δεν πίστευα ότι θα γίνει το επάγγελμα μου, με τον καιρό όμως φτιάχνοντας cupcakes για τους φίλους μου κατάλαβα ότι έπρεπε να γίνει το επάγγελμα μου. Έτσι με κέρδισε ο χώρος της Ζαχαροπλαστικής!
Ποιο είναι για εσάς το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό;
Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό για έμενα είναι pavlova με χουρμάδες και καρύδια και ελαφριά mouse βανίλιας, είναι συνταγή της μαμάς μου.
Tι είναι για εσάς Χριστούγεννα;
Χριστούγεννα, χαρά, γέλια, δώρα, γεμάτα μυρωδιές από ginger, κανέλα και μέλι!