Το μενού του Βαλεντίνου από τον Γιώργο Αντωνέλλο

Ο Γιώργος Αντωνέλλος έχει τελειώσει οικονομικά, μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Έχει δουλέψει στα οικονομικά 6 χρόνια, ώσπου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό που ήθελε πάντα και πήγε σε σχολή μαγειρικής! Προς το παρόν, είναι ο foodie που έχει κλέψει τα μάτια μας και τη γεύση μας με τις ευφάνταστες συνταγές του στο Facebok!

Παρακάτω μας παρουσιάζει το δικό του μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

 

  1. Ceviche με γκρέιπφρουτ και πέστο κρίταμου

2. Φιλέτο από τσιπούρα συνοδευμένο με ρεβίθια και σοτέ σπανάκι.

3. Ποσέ αχλάδι σε ξινόμαυρο και σάλτσα κρέμας ελαφριά αρωματισμένη με αρμπαρόριζα.

Για κρασί και λόγω ημέρας θα προτιμούσα ένα ροζέ αφρώδες ελληνικό κρασί/σαμπάνια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
MeliSoula © Copyright 2021. All rights reserved.
Close