Λικέρ με αλμπαρόριζα
από την Πίστη ΚρυσταλλίδουΤελευταίο λικέρ για φέτος και για όσο προλαβαίνουμε τον ήλιο! Πανεύκολο, ελαφρύ και γευστικό!
Ingredients
- 40 μυρωδικά φύλλα αλμπαρόριζας φύεται παντού, ψάξτε το σε κήπους φίλων σας! Το έχω δει και σε γλαστράκια σε ανθοπωλεία!
- 1 λίτρο χρυσαφένια ρετσίνα
- 750 γρ. ζάχαρη
- Και ο ευλογημένος ελληνικός ήλιος!
Instructions
- Η διαδικασία γνωστή: τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα διάφανο βάζο και τ´αφήνουμε για ένα μήνα στον ήλιο!
- Ανακινούμε ανά τακτά διαστήματα για να βοηθήσουμε την ζάχαρη να λιώσει!
- Μεταγγίζουμε το υγρό σε ενα μπουκάλι στο οποίο θα το αποθηκεύσουμε χωρίς τα φύλλα της αλμπαρόριζας!
- Η αρμπαρόριζα μετά από πολλαπλές επιστημονικές έρευνες απεδείχθη ως ένα από τα πλέον χρήσιμα φυσικά προϊόντα με σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες.
Notes
Χρησιμοποιείται:
κατά της ναυτίας,
ως παυσίπονο
κατά της αρθρίτιδας,
ανακουφίζει από τις ημικρανίες,
μειώνει την χοληστερόλη,
για τις πέτρες στα νεφρά και
την ψαμμίαση!
#Enjoy and follow Meli Soula
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTube: MeliSoula.gr