
Λικέρ με αλμπαρόριζα
από την Πίστη ΚρυσταλλίδουΤελευταίο λικέρ για φέτος και για όσο προλαβαίνουμε τον ήλιο! Πανεύκολο, ελαφρύ και γευστικό!
Ingredients
- 40 μυρωδικά φύλλα αλμπαρόριζας φύεται παντού, ψάξτε το σε κήπους φίλων σας! Το έχω δει και σε γλαστράκια σε ανθοπωλεία!
- 1 λίτρο χρυσαφένια ρετσίνα
- 750 γρ. ζάχαρη
- Και ο ευλογημένος ελληνικός ήλιος!
Instructions
- Η διαδικασία γνωστή: τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα διάφανο βάζο και τ´αφήνουμε για ένα μήνα στον ήλιο!
- Ανακινούμε ανά τακτά διαστήματα για να βοηθήσουμε την ζάχαρη να λιώσει!
- Μεταγγίζουμε το υγρό σε ενα μπουκάλι στο οποίο θα το αποθηκεύσουμε χωρίς τα φύλλα της αλμπαρόριζας!
- Η αρμπαρόριζα μετά από πολλαπλές επιστημονικές έρευνες απεδείχθη ως ένα από τα πλέον χρήσιμα φυσικά προϊόντα με σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες.
Notes

Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTube: MeliSoula.gr