Λικέρ με αλμπαρόριζα από την Πίστη Κρυσταλλίδου

Λικέρ με αλμπαρόριζα

από την Πίστη Κρυσταλλίδου
Τελευταίο λικέρ για φέτος και για όσο προλαβαίνουμε τον ήλιο! Πανεύκολο, ελαφρύ και γευστικό! 

Ingredients

  • 40 μυρωδικά φύλλα αλμπαρόριζας φύεται παντού, ψάξτε το σε κήπους φίλων σας! Το έχω δει και σε γλαστράκια σε ανθοπωλεία!  
  • 1 λίτρο χρυσαφένια ρετσίνα
  • 750 γρ. ζάχαρη 
  • Και ο ευλογημένος ελληνικός ήλιος! 

Instructions

  • Η διαδικασία γνωστή: τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα διάφανο βάζο και τ´αφήνουμε για ένα μήνα στον ήλιο! 
  • Ανακινούμε ανά τακτά διαστήματα για να βοηθήσουμε την ζάχαρη να λιώσει!
  • Μεταγγίζουμε το υγρό σε ενα μπουκάλι στο οποίο θα το αποθηκεύσουμε χωρίς τα φύλλα της αλμπαρόριζας!
  • Η αρμπαρόριζα μετά από πολλαπλές επιστημονικές έρευνες απεδείχθη ως ένα από τα πλέον χρήσιμα φυσικά προϊόντα με σειρά από θεραπευτικές ιδιότητες.

Notes

Χρησιμοποιείται:
κατά της ναυτίας, 
ως παυσίπονο 
κατά της αρθρίτιδας, 
ανακουφίζει από τις ημικρανίες,
μειώνει την χοληστερόλη,
για τις πέτρες στα νεφρά και 
την ψαμμίαση!   
 
#Enjoy and follow Meli Soula 
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTubeMeliSoula.gr
Course: Drinks
Keyword: Αλμπαρόριζα, Λικέρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
MeliSoula © Copyright 2021. All rights reserved.
Close