Το μενού του Αγίου Βαλεντίνου από την Κατερίνα Μαντά!

Η Κατερίνα Μάντα, founder & αρχισυντάκτρια του The K-magazine, μας περιέγραψε το δικό της αγαπημένο και προτεινόμενο μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το ιδανικό μενού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σίγουρα θα ήθελα να είναι ελαφρύ για να μην βαρύνω και να απολαύσω όλη τη βραδιά!

Θεωρητικά θα ήθελα να εμπεριείχε σπανάκι, μανιτάρια και καλαμπόκι, καθώς δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο μου…

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή: ως ορεκτικό θα προτιμούσα μία γαριδοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε αβοκάντο, για κυρίως πιάτο πάπια ελαφριά μαγειρεμένη που θα συνοδευόταν από πουρέ πατάτας και βρασμένο σπανάκι.

Για επιδόρπιο;

Θα μπορούσε να είναι μία pavlova με φράουλες και κουλίς από φρούτα του δάσους ή τάρτα σοκολάτας με φράουλες…

Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το αλκοόλ εκείνη τη νύχτα.

Για αρχή ίσως ένα Moscato spritz, κατά τη διάρκεια του φαγητού -πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι λάτρης του λευκού κρασιού- είτε Βιβλια Χώρα, είτε μία Μαλαγουζιά… και μαζί με το γλυκό πάλι Moscato d’ Asti! Δεν το αλλάζω με τίποτα!

*Ετοιμαστείτε τις επόμενες ημέρες και για άλλες υπέροχες ιδέες για όσους σκέφτεστε να περάσετε σπιτικά αυτή τη μέρα!

Δείτε επίσης….

Το μενού για τον Αγ.Βαλεντίνο από τον Γιώργο Αντωνέλλο

Και λίγα λόγια για την Κατερίνα Μαντά…

Είναι δημοσιογράφος από το 2000, έχοντας σπουδάσει Επικοινωνία-Ενημέρωση στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Louvain-La-Neuve, στο Βέλγιο κι αποφοιτήσει από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας του Ant1. “Υπηρέτησε” αρκετά χρόνια τα Διεθνή στην τηλεόραση του Ant1 και στην Ψηφιακή ΕΡΤ. Έχει συνεργαστεί με διεθνή δίκτυα για παραγωγές στην Ελλάδα στο παρελθόν, αλλά το πάθος της είναι το διαδίκτυο. Λατρεύει να ψάχνει και να βρίσκει ενδιαφέροντα και καλογραμμένα κείμενα, όπως και να βλέπει αμερικάνικες ταινίες και σειρές. Μαμά του Παύλου και ερασιτέχνης ταξιδιώτισσα και εξερευνήτρια συνταγών και εκλεπτυσμένου design. Ναι, το The K-magazine είναι το 2ο μου παιδί….

Αγίου Βαλεντίνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
MeliSoula © Copyright 2021. All rights reserved.
Close