Τι φαγητό σερβίρουν 10 αεροπορικές εταιρείες!

φαγητό Γευστικές προτάσεις για την business class και την οικονομική θέση.
Επιλέξαμε από το αφιέρωμα του e-food.gr τα 10 πιάτα που μας έκαναν την περισσότερη εντύπωση. Δέστε τη ζώνη σας, απογειωνόμαστε!

Japan Airlines

φαγητό αεροπορικές
American Airlines

φαγητό αεροπορικές
Turkish Airlines

φαγητό αεροπορικές
Vietnam AIrlines

φαγητό αεροπορικές
Air France


Virgin Atlantic


TransAsia Airways Meal


Lufthansa


Korean Airlines


EVA Airways Hello Kitty Jet

φαγητό_αεροπορικές

Και μετά σου λένε ότι στο αεροπλάνο δεν σερβίρουν ωραίο φαγητό! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από 18 αεροπορικές εταιρίες από όλον τον κόσμο και τα φαγητά που σερβίρουν -κυρίως στην business class αλλά και – στην οικονομική θέση.Κι ενώ πολλοί το έχουν γκρινιάξει για το φαγητό στο αεροπλάνο υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες που μόνο καλά νέα είναι για κάθε jet-setter. Εντάξει… μπορεί να μην έχουν pizza ή σουβλάκι όμως, κάτι κάνουν…Και μετά σου λένε ότι στο αεροπλάνο δεν σερβίρουν ωραίο φαγητό! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από 18 αεροπορικές εταιρίες από όλον τον κόσμο και τα φαγητά που σερβίρουν -κυρίως στην business class αλλά και – στην οικονομική θέση.Κι ενώ πολλοί το έχουν γκρινιάξει για το φαγητό στο αεροπλάνο υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες που μόνο καλά νέα είναι για κάθε jet-setter. Εντάξει… μπορεί να μην έχουν pizza ή σουβλάκι όμως, κάτι κάνουν…Και μετά σου λένε ότι στο αεροπλάνο δεν σερβίρουν ωραΠαρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από 18 αεροπορικές εταιρίες από όλον τον κόσμο και τα φαγητά που σερβίρουν -κυρίως στην business class αλλά και – στην οικονομική θέση.Κι ενώ πολλοί το έχουν γκρινιάξει για το φαγητό στο αεροπλάνο υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες που μόνο καλά νέα είναι για κάθε jet-setter. Εντάξει… μπορεί να μην έχουν pizza ή σουβλάκι όμως, κάτι κάνουν…Και μετά σου λένε ότι στο αεροπλάνο δεν σερβίρουν ωραίο φαγητό! Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από 18 αεροπορικές εταιρίες από όλον τον κόσμο και τα φαγητά που σερβίρουν -κυρίως στην business class αλλά και – στην οικονομική θέση.Κι ενώ πολλοί το έχουν γκρινιάξει για το φαγητό στο αεροπλάνο υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες που μόνο καλά νέα είναι για κάθε jet-setter. Εντάξει… μπορεί να μην έχουν pizza ή σουβλάκι όμως, κάτι κάνουν…

About admin

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Elena S Recent comment authors

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Elena S
Guest

Air France by far! Και μόνο για τ 2 μπουκάλια κρασί που φαίνονται στη φωτό 🙂