Η ελληνική γαστρονομία είναι εδώ. Ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος διεκδικεί μία θέση στο παγκόσμιο μαγειρικό πάνθεον

Για τον Chef Σταύρο Ψωμόπουλο δε χρειάζονται πολλές συστάσεις.

Γεννημένος στην Αθήνα. Από τη πρώτη στιγμή που συναντήθηκε με τη μαγειρική τέχνη, γνώριζε ότι αυτή θα τον ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής του. Σπουδάζοντας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ερχόμενος σε επαφή με επαγγελματίες καταξιωμένους σεφ, το αμέσως επόμενο βήμα για τον ταλαντούχο Chef, ήταν να ξεκινήσει τη δική του πορεία και να αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική γαστρονομία. “Starwood”, “Aldemar”, “Royal Olympic” “Elounda”,  “S.L.H.” ,  “Boutique hotels“. Είναι κάποιες μόνο από τις κουζίνες που απόλαυσαν  τις υπηρεσίες του Σταύρου Ψωμόπουλου.

 

Λάτρης της συνεχούς εξέλιξης  και της καινοτομίας με ταυτόχρονο όμως σεβασμό στη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος, μέσα από τη συνεχή και μεθοδική δουλειά του γνωρίζει πλέον διεθνή αναγνώριση.

 

Το 2017 κατέλαβε την 104η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Top World Selection 2017 by The Best Chef.

 

 

Τη φετινή χρονιά διαγωνίζεται στo θεσμό “The Best Chef Awards 2018”. Ο οποίος θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και ο ίδιος ο Σεφ, μας καλεί να ψηφίσουμε. Όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά “Η ψήφος του καθενός σας, θα μας φτάσει πιο κοντά στην ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.
Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού : https://www.thebestchefawards.com/vote.
Πληκτρολογείτε  το mail σας, κάνετε κλικ στην εικόνα με το όνομα Stavros Psomopoulos και τέλος πατήστε submit, για να καταχωρηθεί η ψήφος σας .

 

 

 

Επιμέλεια κειμένου: Αλέξανδρος Σαλαμές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
MeliSoula © Copyright 2021. All rights reserved.
Close