,

Μια λευκή πολυώροφη τούρτα σκέτη μαγεία! (+ συνταγή)

Το να φτιάξεις μια πολυώροφη τούρτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι…Χρειάζεται μεράκι, φαντασία και να ψήσεις ένα κέικ επί τρία! Η συγκεκριμένη λευκή τούρτα που θα σας δείξω σήμερα, με γοήτευσε! Σας δίνω την κλασσική συνταγή που χρησιμοποιώ για τα cakes και την συνταγή για το frosting και περιμένω να δω φωτογραφίες από τις δικές σας δημιουργίες!

Tούρτα με τρεις ορόφους λευκή

Αφού ψήσετε τα κεικ, θα χτίσετε την τούρτα σας βάζοντας μια στρώση κεικ, μια στρώση φρέσκια μαρέγκα, μια στρώση φρούτα του δάσους και ξανά από την αρχή! Αυτό θα το κάνετε τρεις φορές και στο τέλος θα καλύψετε με μια πλατιά σπάτουλα όλη τη τούρτα, με με φρέσκια μαρέγκα. Η διακόσμηση δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Τα πλάγια της τούρτας δεν χρειάζεται να είναι καλυμμένα άψογα, γιατί από πάνω θα φτιάξετε σχέδιο με ένα κορνέ.

keik-poliorofo-leyko-2

H τούρτα πρέπει να μείνει στο ψυγείο για 3-4 ώρες, πριν προχωρήσετε στη διακόσμηση, ώστε να παγώσει πολύ καλά. Για την κορυφή, 2-3 κόκκινα φρούτα αρκούν για να κάνουν αντίθεση. Ό,τι φρούτο κι αν βάλετε, φροντίστε να είναι καλά παγωμένο για να μην λιώσει και χαλάσει το σχέδιο. Αν δεν σας αρέσουν τα μούρα, χρησιμοποιήσετε φράουλες ή ακόμα και 2-3 κόκκινα λουλούδια!

 

keik-poliorofo-leuko-3 keik-poliorofo-leuko-4

Oι φωτογραφίες προέρχονται από το βιβλίο Extraordinary Cakes. Την συνταγή για το κέικ θα την βρείτε εδώ. Εγω επέλεξα την γεύση red velvet αλλά εσείς μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε!

About admin

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of