Ο Ιερεμίας Αμβροσιάδης μας δίνει μια συνταγή για νηστίσιμο ορεκτικό. Και έπεται και συνέχεια…Ετοιμάζουμε το νηστίσιμο τραπέζι, βήμα προς βήμα για το melisoula.gr 🙂
Λαχανικά φούρνου
από τον Ιερεμία Αμβροσιάδη
Ingredients
- 2 καρότα κομμένα σε στικς
- 1 μεγάλη γλυκοπατάτα
- ½ σελινόριζα (σε κυβάκια)
- ½ κ. λαχανάκια Βρυξελλών
- 1 κ. πατάτες baby
Instructions
- Αφού κόψουμε τα λαχανικά, τα ανακατεύουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι.
- Τα απλώνουμε στο ταψάκι και ρίχνουμε μέσα 1/2 φλ. νερό. Σκεπάζουμε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 170° βαθμούς Κελσίου για 20′-30′. Το νερό θα εξατμιστεί και τα λαχανικά μας θα μαλακώσουν και θα γίνουν λουκούμι!TIP: Πέντε λεπτά πριν τα βγάλετε από τον φούρνο, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο για να ροδοκοκκινίσουν από πάνω.
Notes
#Enjoy and follow Meli Soula
Το πιο “γλυκό” κανάλι στο YouTube είναι πλέον γεγονός.
Συνταγές, tips, συνεντεύξεις και εκπλήξεις πολλές που έχουν να κάνουν με τα γλυκά και όχι μόνο.
Ελάτε και εσείς στην παρέα μας κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο YouTube: MeliSoula.gr