,

Ο Γιάννος Μητλιάγκας μιλάει για το brunch και το φαγητό στη Θεσσαλονίκη

Δύσκολο πράγμα να δεις σύντομες κι εύστοχες απαντήσεις. Ο Γιάννος Μητλιάγκας που τα τελευταία αρκετά χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως δικηγόρος, αφού μαγείρεψε, έδωσε τις καλύτερες απαντήσεις που διαβάσαμε τον τελευταίο καιρό!

Τι σημαίνει brunch για έναν εργένη;

Ομελέτα λαχανικών και pancakes με raspberry και mascarpone στο Canteen, Κυριακή μεσημέρι.

Πώς τα πας με το μαγείρεμα;

Όπως και η κυβέρνηση στα Eurogroup, δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται αλλά έχω τις καλύτερες προθέσεις.

Ξυπνάς το πρωί κι έχεις μια σοβαρή δική. Θα φας; Κι αν ναι, τι;

Το πρωινό των πρωταθλητών, freddo cappuccino και στριφτό τσιγάρο.

Καφές ή αλκοόλ στο κυριακάτικο brunch;

Δύο λέξεις: Bloody Mary.

Ζεις αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τι είναι αυτό που έχεις αγαπήσει στη γαστρονομία και τι δε μπορείς να «χωνέψεις» με τίποτα;

Την κοτόπιτα από το Παραδοσιακό και το (υπερεκτιμημένο in my opinion) Μπουγατσάν.

About admin

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of