Για να φτάσατε ως εδώ, θέλετε να μάθετε ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το pastry blog και τι ακριβώς κάνει. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως: Είμαστε μια ομάδα συνεργατών (από δημοσιογράφους, μέχρι web designer και food photographers) που ξεφουρνίζουμε καθημερινά γλυκές ειδήσεις, ζαχαρένιες συνταγές, ιδέες για τούρτες γάμου και βάφτισης, φωτογραφίες cupcakes και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την ζαχαροπλαστική. Το melisoula.gr σερβιρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2015 και είναι ένα από τα ελάχιστα pastry blog στην Ελλάδα.  Δοκιμάζουμε, πειραματιζόμαστε, προσθαφαιρούμε υλικά και προσπαθούμε συνεχώς να φτιάξουμε την τέλεια συνταγή!

Ποια είναι η MeliSoula;

Kαι…(γκουχ, γκουχ) ξέρουμε ότι αναρωτιέστε και για κάτι ακόμα! Η MeliSoula ή αλλιώς Μελίνα Χατζηπαντελή είναι η «master chef» σε αυτή την κουζίνα. Μας μάζεψε όλους, μας εξήγησε την ιδέα της, μας ανέθεσε πόστα πίσω από τον πάγκο και μας χώνει στη δουλειά! Και για να μην παραπονιέται κανείς, μας γλυκαίνει καθημερινά με τα μαγικά cupcakes και τα γλυκά της! Η Μελίνα είναι ζαχαροτέχνης. Στα χέρια της η ζαχαρόπαστα μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης και οι τούρτες της σε στέλνουν κατευθείαν στη κόλαση (ή και στο παράδεισο). Άλλο να σας το λέμε και άλλο να το βλέπετε….

Οπότε, μην στέκεστε άλλο εδώ! Ρίξτε και μια ματιά στο site!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ SITE-SOCIAL MEDIA  

Η Μάρθα Οστιούνη ξεκίνησε ως συντάκτρια σε διάφορα sites και περιοδικά, αλλά πλέον κύρια ασχολία της είναι το περιεχόμενο στα social media. Με το φαγητό έχει μια πολύ συγκεκριμένη σχέση: ξέρει να τρώει! Αλλά ξέρει τη melisoula από τη γέννηση της γι’αυτό και δε μπορούσε να αντισταθεί σε μια συνεργασία με τη Μελίνα για το site! Τώρα πια δε μπερδεύει τα λουκάνικα με καρότα και έμαθε τι είναι το ραβδομπλέντερ. Έπεται συνέχεια…

 

WEB DEVELOPING

H Κορίνα Παπαδοπούλου είναι η web developer της καρδιάς μας! Αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και για την ώρα κάνει μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Τεχνολογία Υλικού και Λογισμικού, ενώ παράλληλα εργάζεται σαν web developer σε εταιρείες Πληροφορικής. Στο ελεύθερο της χρόνο, ααα λάθος! Δεν έχει! Η MeliSoula της ζητάει πάντα κάτι για το site και η Κορίνα δεν λέει ποτέ όχι!

EDITING  

  • Ο Ευθύμιος Σαββάκης είναι δημοσιογράφος και υποψήφιος  Διδάκτωρ στο τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Α.Π.Θ. Και για να εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο σας πληροφορούμε ότι είναι  μεγάλο μυαλό! Λειτουργεί ως «πλάστης» περιεχομένου και «μίξερ» ιδεών για εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ένα τέτοιο νόστιμο χαρμάνι έφτιαξε και για το melisoula.gr και το ξεφούρνισε στο Διαδίκτυο!

 

  • Νικολέττα Σαββάκη είναι μία δημοσιογράφος που δεν αγαπά τις φήμες για το επάγγελμα της και τη φύσητου, αλλά της αρέσει να γράφει. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη

    φωτογραφία, τα βιβλία και τα social media. Έχει γράψει κείμενα για κάθε είδους

    θέμα και συνεχίζει να πιστεύει ότι οι ομορφότερες ιστορίες δεν έχουν γραφτεί

    ακόμα.

 

  • H Πίστη Κρυσταλλίδου δεν έχει τυπική και διαρκή σχέση με την κουζίνα, άλλα της αρέσει να μαγειρεύει για τους φίλους της και να γράφει που και που τις εμπειρίες της από τη κουζίνα, ως guest blogger του melisoula.gr! Eίναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας εκλεγμένη για τρίτη συνεχόμενη φορά.  Διετέλεσε για 4 χρόνια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ, έχοντας την ευθύνη για το Μουσείο, το Ωδείο, τη Βιβλιοθήκη, τη Φιλαρμονική, τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ της Πτολεμαΐδας. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, έχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και αυτή τη στιγμή σπουδάζει Διεθνής Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.

GRAPHIC DESIGN

Για παντός είδους γραφιστικές εργασίες, φωνάζουν τον Περικλή Καλαϊτζόπουλο…Graphic Designer Γέννημα, θρέμμα Πτολεμαϊδιώτης, σπούδασε γραφιστική στo TEI Αθήνας, κομμάτι της δουλειάς του είναι να βάζει τη δική του πινελιά στο γραφιστικό κομμάτι της ομάδας, κάτι ανάλογο τη τέχνη του μαγειρέματος… Αναμιγνύεις γεύσεις, υλικά με τέτοιο τρόπο για το καλύτερο αποτέλεσμα! Το τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, αγαπημένες του ασχολίες πέρα από τα καλλιτεχνικά είναι να ανακαλύπτει γευστικά στέκια στα κρυμμένα στενά της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *